Malzemeler
- yarım kğ asma yaprağı
- 2 adet orta boy soğan
- 2 adet domates
- 2 diş sarmısak
- 1 bardak pirinç(baldo)
- 1 kaşık biber,1 kaşık domates salçası
- maydanoz,nane
- 1 çay bardağı zeytin yağı
- tuz,taze çekilmiş karabiber,pul biber ve nane
- Hazırlanması
- Asma yapraklarını tuzlu suda haşlıyoruz.
- Soğanları ince ince doğruyoruz.domateslerin kabuklarını
- soyup küçük küçük doğruyoruz ve sırasıyla diğer malze
- meleride koyup karıştırıyoruz.
- Ve yaprakları birer birer ince bir şekilde sarıyoruz.
- tenceremize sırayla yerleştirip üstüne 1,5 su bardağı su koyuyoruz.
- Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder