Sayfalar

Bu Blogda Ara

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Supangle tarifi
  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 25 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı damla çikolata
  • Yarım pandispanya keki
Supangle tarifi
Tencereye 1 litre sütü alın. Üzerine 1 su bardağı toz şeker 2 yemek kaşığı kakao 2.5 yemek kaşığı unu ekleyin. Supangleyi sürekli karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca tereyağını ekleyin karıştırmaya devam edin. Ardından damla çikolataları ekleyin. Çikolatalar eriyene kadar kaynadıktan sonra altını kapatın. Kapağını kapatıp 5-10 dk dinlendirin. Pandispanya kekini küçük kareler şeklinde kesin. Kaselerin içine kek parçalarını yerleştirin. Üzerlerine supangleyi ilave edin. Soğuduktan sonra servis edin. Üzerini istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. (Muz dilimleri hindistan cevizi…vs.)
..::Afiyet Olsun::..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder