Sayfalar

Bu Blogda Ara

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Malzemeler:
  • 750 Gram Kuşbaşı Et
  • 2 Adet Patates
  • 1 Adet Havuç
  • 1 Adet Domates
  • 1 Adet Kuru Soğan
  • 2 Adet Sivri Biber
  • 1 Su Bardağı İç Bezelye
  • 1 Çay Kaşığı Kekik
  • 1 Çay Kaşığı Karabiber
  • 1 Çorba kaşığı Tuz
  • 1 Çorba kaşığı Sıvıyağ
Yapılışı:
Et, tencerede sıvı yağ ile 5 dakika kavrulur.Etin üzerine domatesler rendelenir, alt üst edilerek karıştırılır.Bir bardak su ilavesiyle, et 15-20 dk daha kapağı kapatılarak pişirilir.Soğuyunca kapak açılır, küp şeklinde doğranmış havuç, patates,soğan ,sivribiber,bezelye ilave edilir.Tuz, karabiber,kekik serpilir yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edilir.Pişince ocaktan alınır.Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder