Pilav
malzemeler
* 1 su bardağı pirinç
* 1 / 2 paket bezelye (dondurulmuş)
* 2 yemek kaşığı tereyağı
* 6 yeşil soğan
* 1 1 / 2 su bardağı kaynar su
* Tuz ve biber
Yol
Küçük bir tencerede tereyağı eritilir ve beş dakika sonra pirinç, tuz ve biber ve dondurulmuş bezelye ve kaynar su ve kapak eklemek için ince ince kesilmiş taze soğan ekleyin. 10 dakika çok kısık ateşte 10 dakika orta ateşte pişirin. Kapak altına kagıt havlu koyup 20 dakika dinlendirin.
malzemeler
* 1 su bardağı pirinç
* 1 / 2 paket bezelye (dondurulmuş)
* 2 yemek kaşığı tereyağı
* 6 yeşil soğan
* 1 1 / 2 su bardağı kaynar su
* Tuz ve biber
Yol
Küçük bir tencerede tereyağı eritilir ve beş dakika sonra pirinç, tuz ve biber ve dondurulmuş bezelye ve kaynar su ve kapak eklemek için ince ince kesilmiş taze soğan ekleyin. 10 dakika çok kısık ateşte 10 dakika orta ateşte pişirin. Kapak altına kagıt havlu koyup 20 dakika dinlendirin.
z
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder