Sayfalar

Bu Blogda Ara

14 Temmuz 2013 Pazar

OTLU OMLET



MALZEMELER
5 adet yumurta 
2 çorba kaşığı zeytinyağı 
Birkaç dal taze fesleğen 
2 çorba kaşığı krema 
1 yemek kaşığı ufalanmış tulum peyniri (tercihen Erzincan) 
Birkaç dal dereotu 
Birkaç dal maydanoz 
Birkaç dal taze nane

Üzeri için:
5 dilim Sultan Pastırma
5-6 dilim Sultan Macar Salamı

HAZIRLANIŞI
Omlet için yeşillikleri yıkayıp süzdükten sonra kıyın. Yumurtaları derin bir kapta krema ve tulum peyniri ile çırptıktan sonra yeşillikleri de ilave edin. Zeytinyağını geniş bir tavada ısıtın. Omlet karışımını dökün. Her iki tarafını pişirin. Ayrı bir tavada dilimlenmiş pastırmaları ve salamı jülyen doğrayıp hafifçe sote edin. Karışımı omletin üzerine serpin. Sıcak servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder